NAGRAĐENI NAJBOLJI UČENICI I U ALIBUNARU Osnovci i srednjoškolci na poklon dobili knjigu i novčanu poklon karticu!

08:41

28.06.2023

Podeli vest:

Opština Alibunar

U prisustvu direktora škola, nastavnika i roditelja nagrađeni su najbolji đaci završnih razreda osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Alibunar.

Na prijemu, koji je ovim povodom organizovan u zgradi opštine Alibunar, opštinsko rukovodstvo je uz čestitke najboljim učenicima u opštini Alibunar poželelo svu sreću i napredak u daljem školovanju, životu i radu.

U školskoj 2022/2023 godini osmoro đaka generacije dobilo je knjigu i novčanu poklon čestitku u iznosu od 15.000,00 dinara, a trinaestoro đaka nosioca „Vukove diplome“ knjigu i novčanu poklon čestitku u iznosu od 10.000,00 dinara.

Nagrađeni đaci generacije su: Maša Lukić, Ana Gucu, Luka Vrhovac, Mirjana Ivan, Gabriel Getejanc, Jana Jovanov, Ana Stajić i Nikola Čekerevac. Nagrađeni nosioci „Vukove diplome“ su Vuk Petuhov, Ana Skumpija, Anda Borać, Kristina Caran, Stefan Daniel Cincar, Iva Živanović, Tijana Miletić, Vanja Vasiljević, Dorian Getejanc, Jelena Velinović, Isak Damnjanović, Lorian Munćan i Guliano Getejanc.

Opština Alibunar će i dalje nastaviti da pruža punu podršku svoj deci sa teritorije opštine Alibunar, jer je ulaganje u decu i njihov razvoj ne samo kroz obrazovanje, već i sport i kulturu, ulaganje u budućnost naše zemlje.

Podsetimo, i Grad Pančevo je nagradio najuspešnjie osnovce, srednjoškolce, kao i najbolje studente.

(Pančevac)

PANČEVAČKI VUKOVCI OTPUTOVALI NA NAGRADNI IZLET U ZASAVICU Božić: Trudimo se da ih uvažimo, da znaju da Grad misli na njih i da ih pratimo! FOTO i VIDEO

NAJBOLJI PANČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI DOBILI OD GRADA PO 12.000 DINARA Program upotpunili učenici Muzičke škole Jovan Bandur! FOTO i VIDEO

GRAD PANČEVO NAGRADIO 27 NAJBOLJIH STUDENATA: Svaki dobio po 35.000 dinara, vaučer za katamaran i dela pančevačkog umetnika Vuka Vučkovića

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.