HOROR U BEOGRADU: Uhapšen muškarac osumnjičen da je UBIO i RASKOMADAO telo žrtve UBIJENA NOA MILIVOJEV (VIDEO)

18:41

06.07.2023

Podeli vest:

MUP

U stanu u ulici Cara Lazara, u centru Beograda, dogodilo se ubistvo, a osumnjičeni, koji je priznao zločin, uhapšen je, saznaje Tanjug. Prema saznanjima Taunjga, uhapšen je vlasnik stana u kojem je pronađeno telo.

Beogradska policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila je 33-godišnjeg O. D. osumnjičenog da je ubio i nakon toga raskomadao telo žrtve, čiji su delovi pronađeni danas u stanu osumnjičenog u Beogradu. Delove tela je policija pronašla prilkom pretresa stana, navodi se u saopštenju MUP-a. Kako je navedeno, identitet žrtve će biti utvrđen nakon DNK analize na Institutu za sudsku medicinu. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo na svirep i podmukao način osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Međutim, kako javlja portal Telegraf osoba ubijena u centru Beogradu je nestala Noa, a ubica je odmah sve priznao. Telegraf navodi da je ubica iskasapio žrtvu do neprepoznatljivosti u svom stanu.

Noa Milivojev (18) iz Kovilja koja je nestala 17. juna. Noa je, inače, transrodna osoba.

Kurir izveštava da je na mesto zločina izašao dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

„Pronađeni su posmrtni ostaci za sada NN osobe. Uviđaj je u toku. Naložena je obdukcija sa toksikologijom i DNK veštačenje kako bi se utvrdio uzrok smrti i identitet žrtve”, izjavio je kratko za Kurir glavni javni tužilac VJT Nenad Stefanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

(Pančevac/Telegraf/Kurir/Dnevnik)

 

MLADENOVAC: Dvanaestogodišnjeg dečaka 14-godišnji brat ubio puškom UVIĐAJ U TOKU!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.