SJAJNA PORODICA ROGAN Veselo na proslavi rođendana trenera FK Železničar!

10:34

03.08.2023

Podeli vest:

Instagram/ Jelena_Rogan

Predrag Rogan, novi šef stručnog štaba FK Železničar, proslavio je je 49. ti rođendan u krugu pordice – supruge Jelene i sinova Viktora i Vukote. A i pored toga ima mnogo razloga za slavlje. Njegov Želja strartovao je pobedom i nagoveštava odlične rezultate u budućnosti. 

Inače, Roganova porodica neguje sportski duh. Njegova supruga Jelena je poznati sertifikovani NLP trener i profesionalni coach. Otvorila je klub Transformacije – klub za edukaciju, podršku i osnaživanje žena i mesto za njene časove i edukaciju zbog potražnje mora na vreme da se rezerviše.

Instagram/jelena_rogan

Njen životni moto je da su um, telo i emocije jedno te svoje znanje i iskustvo uspešno prenosi na svoje polaznike. Već godinama vodi i ponedeljkom i četvrtkom online časove joge i grupa je sve brojnija. Inače, izvršni direktor velike kompanije iz automobilske industrije.

Sin Viktor (20) profesionalno igra fudbal i postiže sjajne rezultate kao bek Čukaričkog. Zauvek će se pamtiti njegov gest na meču polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog kada je Viktor postigao vodeći gol za Čukarički u 7. minutu, a onda je nakon gola podigao dres ispod kojeg je imao majicu sa porukom posvećenom žrtvama masakra u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.