SVE JE SPREMNO ZA JOŠ JEDNU NUŠIĆIJADU U IVANJICI Praznik kulture, humora, zabave i smeha zakazan za vikend!

12:59

23.08.2023

Podeli vest:

RINA

Ivanjica – Praznik kulture, humora, zabave i smeha, ivanjički festival „Nušićijada” ove godine održava se od 25. do 27. avgusta pod sloganom „Ko čita – ne skita” i posvećen je 155 godišnjici čitalačke kulture u ovoj varoši.

I ove godine posetioce očekuje mnošto različitih sadržaja, muzičkih koncerata, pozorišnih predstava, izložbi, edukativnih sadržaja, kabarea, plesnih uličnih performansa, programa za decu.

Domaćin 14. po redu Nušićijade je Branislav Nušić, odnosno glumac Milan Milosavljević koji će na samom otvaranju preuzeti ključeve grada od predsednika opštine i proglasiti poseban režim življenja tokom trajanja festivala. Parada kostimiranih građana vratiće ovu malu varoš u vreme s kraja 19. i početka 20. veka.

Pod sloganom „Viđen si u Ivanjici” organizatori pozivaju sve ljubitelje smeha, dobre zabave i odabranih kulturnih sadržaja da dođu i uživaju u Ivanjici tokom trajanja festivala.

Ove godine posetioci će sve tri festivalske večeri imati priliku da uživaju i u koncertima poznatih pevača, pa tako u petak nastupa Miroslav Ilić, u subotu Sergej Ćetković, dok je nedelja rezervisana za koncert Jelene Rozge.

(Pančevac/RINA)

VERNICI SLAVE SVETOG LAVRENTIJA Smatra se zaštitnikom komičara i zato se danas treba šaliti! Ako noćas vidite zvezdu padalicu, možete tražiti ispunjenje želje!

FIŠIJADA U SELU KRAJ VUKOVARA: Pobedili fudbalski veterani iz Vere! Oni znaju kako zapržiti najbolji fiš

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.