NEDELJNIK IZ PANČEVA ČITA SE I U TURSKOJ: Nezaboravno letovanje na plaži, uz miris kafe i najnoviji broj Pančevca FOTO I VIDEO

16:57

26.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

„Nigde bez nedeljnika Pančevac“, poručila nam je naša čitateljka koja nam je na mejl prosledila snimke sa letovanja u Turskoj, gde se more i nebo spajaju u jednu beskrajnu sliku, a sunce oslikava jedan savršen dan.

Na ovoj fotografiji, zabeleženoj u trenutku, oseća se miris slane morske vode i toplina sunca koje obasjava sve oko sebe. Na stolu ispod nežnog suncobrana, kao simbol savršenog trenutka, stoje kafa i nedeljnik „Pančevac“.

Pančevac

Devojka koja nam je poslala ovu fotografiju uspela je da zadrži čaroliju tog trenutka. Sa osmehom na licu, naslonjena na udobnoj stolici, ona je pretočila svu spokojnost sunčanog dana u ove fotografije. Kafa pred njom, sa svojom aromom i toplinom, bila je savršen izbor koji je dodatno dočarao trenutak spokoja i mira.

Pančevac

Ipak, ono što ovu fotografiju zaista čini posebnom jeste prisustvo nedeljnika „Pančevac“. Ove stranice donose blizinu doma, vesti i priče iz Pančeva, spojene sa bezbrižnim danima odmora na turskom primorju.

Ova mlada dama nas podseća na to koliko su mali trenuci zapravo veliki. Ona nas podseća na lepotu povezivanja sa udaljenim mestima, dok se nalazimo na drugom kraju sveta.

Dok sunce polako zalazi na horizontu, ostavljajući plavo more u blagom sumraku, ovaj prizor ostaje kao dragocena uspomena na trenutke kada je vreme stalo, a svet postao samo mirna harmonija sunca, kafe i doma.

(Pančevac)

ČOLIN KONCERT SA VELIKIM ORKESTROM Najlepše pesme je pevao za prepunu Arenu u Puli FOTO I VIDEO

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.