SRBIJA JE U FINALU! ODBOJKAŠICE PROŠLE NAJTEŽI TEST! Srpkinje savladale uporne Holađanke za 6. finale Evropskog prvenstva!

22:40

01.09.2023

Podeli vest:

prinscreen/ig: powervolleyballofficial

Odbojkašice Srbije pobedile su Holandiju sa 3:1 (25:21, 15:25, 25:22, 25:21) i plasirale se u finale Evropskog prvenstva

Promešao je karte Đovani Gvideti i iznenadio Holandiju na startu polufinala Evropskog prvenstva – izveo potpuno drugi tim od onog koji je u prethodnim utakmicama dominirao na takmičenju. Činilo se da je to bio pun pogodak – naše devojke su bile odlične na svim pozicijama, blistale su Tijana Bošković i Jovana Stevanović čijim je asom stavljena tačka na prvi set.

A onda je usledio odgovor Holanđanki koje su u drugom setu fantastičnim servisima poljuljale našu odbranu i lako ređale poene, dok naše devojke nisu nikako uspevale da se „sastave“.

Ulazak Maje Ognjenović i Mine Popović doneo je potpuno novu energiju našem timu koji je sredinom trećeg seta uspeo da istopi prednost Holanđanki, vrati se u igru i privede kraju ovu veoma uzbudljivu deonicu.

 

(Pančevac/Kurir)

ODBOJKAŠICE U 7. UZASTOPNOM POLUFINALU EP Čehinje zapretile osvajanjem prvog seta, pa Srbija pokazala zašto je svetski prvak!

SRBIJA MOĆNO DO ČETVRTFINALA Odbojkašice pobedile Švedsku i obezbedile završnicu Evropskog prvenstva!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.