SNS PANČEVO NAJOŠTRIJE OSUDIO JOŠ JEDAN IZLIV MRŽNJE PREMA PREDSEDNIKU VUČIĆU

Krvava glava predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja je osvanula u medijima, na naslovnim stranama predstavlja zločinački akt kojim se poziva na nasilje i destabilizaciju države.

08:11

12.01.2024

Podeli vest:

Printscreen

Gradski odbor Srpske napredne stranke Pančevo najoštrije osuđuje još jedan izliv mržnje opozicije prema predsedniku Aleksandru Vučiću. Ovaj put Šolakovi i Đilasovi tajkunski mediji, bez morala, trunke časti i novinarske etike su objavili fotografiju krvave glava predsednika Vučića.

„Da opoziciji ništa nije sveto i da su politika nasilja i širenje mržnje jedino što znaju, pokazuje i ova fotografija koju su objavili opozicioni mediji. Krvava glava predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja je osvanula u medijima, na naslovnim stranama predstavlja zločinački akt kojim se poziva na nasilje i destabilizaciju države.

Neprofitna organizacija koja godišnje beleži milionske prihode, što samo po sebi govori o objektivnosti, „Freedom house“ se bavi analizama čiji se rezultati baziraju na sistemu orijentisanom ka željama naručioca. Prema njihovoj analizi, u Srbiji je demokratija u slabljenju, jer naručioci analize nisu uspeli da ostvare željene rezultate na izborima. Na ovaj način opozicija još jednom iskazuje očaj i nemoć zbog poraza koji su doživeli na nedavno održanim izborima. Građani Srbije su jasno iskazali svoju volju, a narodna volja je jedino sredsrvo za dolazak i opstanak na vlasti, ona se potvrđuje na izborima, a ne na ulici, izazivanjem nereda, uništavanjem i upadom u institucije i pozivanjem na krvoproliće.

Građani Srbije žele mir i stabilnost, a ne nasilje i propast Srbije. Srbija se danas nalazi na putu napretka i razvoja, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću Srbija je danas demokratska, slobodna zemlja, što mnogima ne odgovara, ali neće uspeti, ma šta učinili, da je destabilizuju. Bez obzira na spoljne i unutrašnje pritiske od strane onih kojima smeta jaka i slobodna Srbija, Srbija predvođena predsednikom Vučićem nastavlja svoj put razvoja i nezavisnosti.

Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić!“, saopštio je GO SNS Pančevo.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.