SEOBA SRBA ZA PRAZNIKE VEĆ POČELA Kilometarske kolone na auto-putu Miloš Veliki

14:58

15.02.2024

Podeli vest:

RINA

Čačak – Produženi praznični vikend u Srbiji je počeo, a to je već od ranih jutarnjih sati donelo ogromne saobraćajne gužve na skoro svim putnim pravcima. Velike gužve evidentirane su na auto-putu Miloš Veliki, naočito na naplatnim rampama Preljina i Pakovraće. Na isključenju sa auto-puta u Pakovraću policija reguliše saobraćaj, kako bi oni koji se isključuju, koliko je to moguće brže nastavili put.

– Haos je na izlazu sa auto-puta, čekamo dugo kako bi se isključili. Po svemu sudeći velike gužve nas očekuju i dalje na magistralnom putu ka Užicu. Očekivali smo gužve, ali ne baš ovakav kolaps, pa smo se već pomirili sa činjenicom da ćemo ovaj prvi dan odmora umesto na Tari, provesti dobar deo dana u putu, u kolima, kaže za RINU vozač Marko Uskoković koji se našao na licu mesta.

Pojačan intenzitet saobraćaja je i na graničnim prelazima sa Crnom Gorom, a od ranih jtarnjih sati formiraju se kolone na Dobrakovu.

– Na ulazu u Crnu Goru je velika gužva, dok iz suprotnog pravca nema nikoga. Vidi se da su u Srbiji prazničn dani, kaže Dragan iz Užica koji je odlučio da spoji slobodne dane i mini odmor provede u Kotoru.

(Pančevac/RINA)

OVO JE ZA PONOS I ZAHVALNOST Srbija slavi Dan državnosti

STEFAN JE OFICIR I SLIKAR Za Dan državnosti oslikao simbole Srbije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.