ČEDA JOVANOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI!

Jovanović je u Urgentni centar primljen zbog pogoršanja hroničnih tegoba desnog kolena, zbog čega je morao na hitnu magnetnu rezonancu.

18:30

07.03.2024

Podeli vest:

printscreen/YT

Kako Republika saznaje, političar i predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP), Čedomir Jovanović, završio je u bolnici.

Kako smo dobili informacije, političar je primljen kod lekara radi specijalističkog pregleda.

Naime, kako nezvanično saznajemo, Jovanović je u Urgentni centar primljen zbog pogoršanja hroničnih tegoba desnog kolena, zbog čega je morao na hitnu magnetnu rezonancu. Došao je u bolnicu sa otokom i bolovima.

Problemi sa kolenom traju godinama

Podsetimo, Čedomir već godinama ima probleme sa kolenom, a pre nekoliko godina je imao i operaciju, kada mu je ostranjen i deo kolena.

Lider liberala, Čedomir Jovanović,  2014. je hitno prebačen u bolnicu „Banjica“ gde mu je po drugi put za dve nedelje operisano koleno.

Jovanović je isto koleno tada operisao i pre dve nedelje, a koliko je zahvat bio ozbiljan ukazuje i to što su lekari tada morali da mu odstrane i deo kosti levog kolena. Lideru LDP -a je tada očišćen zglob, a sanirana su i oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića.

– Operacija nije bila nimalo naivna, izvađen je deo kosti, očišćen zglob, sređena su oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića. Jovanović nije želeo da čeka intervenciju u inostranstvu zato što veruje našim lekarima, sa kojima od ranije ima dobra iskustva – tada je za Kurir govorio izvor blizak Jovanoviću.

(Pančevac)

ZVANIČNO Švedska postala 32. članica NATO-a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.