VLASNIK STE OVA 3 STARA MODELA VOZILA? Mogli biste DEBELO DA ZARADITE

21:16

14.03.2024

Podeli vest:

Pixabay

Met Ričardson koji vodi Jutjub kanal Furious Driving, podelio je svoja razmišljanja o tome koji bi polovni automobili uskoro trebalo da postanu kolekcionarski primerci, pa bi im u narednim godinama vrednost mogla značajno porasti.

Ričardson navodi da je reč o odličnim malim automobilima koji su se proizvodili od 1999. do 2005. godine.

– Sjajni su. Zadatak je bio napraviti mali, a ne jeftini Audi, koji bi izgledao vrhunski. Ono što volim kod njega je to što je bio znak pametnog dizajna, kao i pomeranja granica kada je reč o proizvodnoj tehnici, a dizajniran je da bude neverovatno lagan i delotvoran – kaže Ričardson.

Ričardson preporučuje, upravo, Audi A2, najmanji model koji je marka proizvodila tokom kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, navodeći da bi to vozilo trebalo da bude prvi budući klasik. Ako razmišljate o kupovini ovog automobila, trebalo bi to učiniti što pre, jer mu je već sada cena porasla na oko 5.870 evra.

Met smatra da bi vozači koji kupe Ford Ka mogli lepo da zarade na njemu u nadolazećim godinama. Dodaje da je u pitanju mali auto kog je jeftino voziti, ali za volanom ćete imati neverovatan osećaj i upravo je ta kombinacija ono što ga čini fantastičnim vozilom.

Oni koji razmišljaju o kupovini Fijat multipla ne bi trebalo da ih obeshrabri ružan izgled vozila, Ričardson dodaje da bi ovaj primerak uskoro mogao da postane kolecionarski.

– Zvučim malo kontroverzno i ovo će možda biti nepopularna odluka za neke, ali mislim da je ovo definitivno budući klasik, jer je tako drugačiji i ikoničan – rekao je Ričardson, dodajući da je ovaj model koji se proizvodio od 1998. do 2004. bio zaista ružan. – Međutim, to je hrabar dizajn, a hrabar dizajn stvara uspomene – naveo je, ističući da će ovaj model svi zapamtiti.

(Pančevac/Dnevnik)

 

 STOJADINOV Sportski centar oplemenjen za sve nas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.