UBICA IZ RIBNIKARA NAPRAVIO NOVI SPISAK!

Na papir stavio samo dva imena, jedno je IME SESTRE, ali nema imena roditelja

13:32

15.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/fb

Kosta K. (14), koji je 3. maja prošle godine počinio stravičan masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, odlučio je da napravi novi spisak.

Dečak-ubica je mesecima pre jezivog zločina pripremao detaljan plan kako će da uđe u školu, koje oružje će koristiti, ali i ko su njegove mete, te je taj plan predočio na papir. Njegovi spisi postali su viralni širom sveta, niko nije mogao da veruje da jedan dečak, koji je u tom trenutku imao samo 13 godina, može da napiše imena dece, odnosno spisak za odstrel.

Kosta stalno izmišlja neke nove ideje i zahteve, a ovoga puta odlučio je da svima stavi do znanja ko su osobe koje želi, a koje ne želi da vidi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u kojoj se mesecima nalazi – objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je na spisak stavio samo dve osobe!

– Napisao je na papiru da su njegova rođena sestra, koja je svega par godina mlađa od njega i ujak jedine osobe koje bi on voleo da vidi na klinici, odnosno u svom okruženju. On je naveo da su isključivo oni dobrodošli i da ne želi da vidi nikoga drugog.

Podsetimo, Kosta K. je izvršio brutalni napad, ubivši devetoro đaka i radnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije u svom krvavom pohodu u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.