USKRŠNJA ČAROLIJA U KOVINU Uživanje mališana i roditelja pred predstojeće praznike

09:09

30.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/Facebook: TOO Kovin

Ispred prostorija TOO Kovin organizovana je manifestacija „Uskršnja čarolija“ u kojoj su učestvovala deca predškolci iz PU „Naša radost“ i korisnici iz Dnevnog boravka Ustanove „Lasta“ iz Kovina.

-Posebno zahvaljujemo firmama AD Podunavlje Bačka Palanka i „Metal Nedeljković“ iz Kovina koji su omogućili poklone za decu i osveženje, Nevena Savić Lukić koja je izradila jaja od stirodura. Zahvaljujemo i Udruženjima žena „Varočka“ iz Skorenovca,Veliko hrabro srce“ iz Malog Bavanista i „Vredne ruke žena Kovina“ iz Kovina koje su pripremile bogato i raznovrsno posluženje za decu. Zahvaljujemo i Udruzenju Preduzetnika koji su doneli stolove, klupe i tende lako su deci bili omogućeni uslovi da jaja od stirodura budu što šarenija“, saopštila je TOO Kovin.


Izabrano je osam najšarenijih i najlepše ukrašenih jaja, povodom predstojećeg Uskrsa.

– Deca predškolskog uzrasta PU „Naša radost“ iz Kovina i korisnici Dnevnog boravka Ustanove „Lasta“, su ukrasila jaja, a Vi možete lajkovati za ono jaje za koje mislite da treba osvojiti jednu od tri glavne nagrade. Jaja su obeležena brojevima, pa lajkujte broj kako bi izabrali pobednička jaja. Lajkujte isključivo na fb stranici TOO Kovin“, saopštila je TOO Kovin.


Glasanje će trajati do ponoći 6. maja, a onda će 7. maja, objaviti najuspešnije dekorisama jaja, po lajkovima pratilaca fb stranice TOO Kovin.

(Pančevac/ePančevo)

ŠKOLA SA TRADICIJOM: Objavljena monografija povodom 120 godina OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Kovina

100 GODINA POSTOJANJA Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u Kovinu! Piše se monografija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.