PIONIRI SAČUVALI TRON! Željini klinci obezbedili su prvo mesto u Pionirskoj ligi Vojvodine grupa Jug

09:34

06.05.2024

Podeli vest:

Instagram/FK Zeleznicar

Dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja, Željini klinci obezbedili su prvo mesto u Pionirskoj ligi Vojvodine grupa Jug.
Dečaci koje sa klupe predvode Marko Andrejić i trener golmana Vladimir Rastović, savladali su novosadski ODR sa 2:0 i tako sačuvali tron na vojvođanskom „jugu“.

Mala „dizelka“ je igrala u sastavu: Ilija Bulatović, Branislav Cvetković, Novak Vlajković, Denis Pramenković, Nemanja Mikić, Vukašin Ćirković, Mihajlo Dimčić, Mateja Rašić, Luka Mandić, Mateja Halabrin i Nikola Panić, ali neizostavni deo šampionski tima bili su i Branislav Ignjatov, Mateja Terzić, Despot Jezdimirović, Velibor Bojko, Uroš Nešković i Strahinja Počuča.

Nadigrao je Želja rivala u svim elementima fudbalske igre, ali mnogo više od rezultata, koji je inače u ovoj utakmici bio jako bitan, raduje lakoća na koji način su dečaci došli do trijumfa.

Igrali su fudbal i igrali su se fudbala, promašivali su šanse, ali su i pohađali kada je bilo najpotrebnije. A golovi su bili – evrogolovi!

Mrežu gostiju načeo je Luka Mandić, a onda je Strahinja Počuča postigao pogodak na kome bi mogle da mu pozavide i mnogo iskusnije kolege. Bio je to pogodak za tv-špice, gol koji je odlučio pobednika, gol koji je Želji sačuvao tron…

Do kraja trke ostalo je još dva kola. A onda Železničar ide na megdan TSC-u, drugoplasiranom iz grupe „Sever“. Ukoliko naši pioniri pobede i u ovom duelu, za prvaka pokrajine boriće se protiv boljeg iz novosadskog duela Vojvodina – Petrika.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.