Novi Pazar savladao Železničar

Fudbaleri Novog Pazara savladali su na gostovanju Železničar iz Pančeva rezultatom 1:0 (1:0)

20:20

26.10.2024

Podeli vest:

printscreen/YT /Arena sport

Fudbaleri Novog Pazara savladali su na gostovanju Železničar iz Pančeva rezultatom 1:0 (1:0) u 13. kolu Mozzart bet Superlige Srbije. Posle dva vezana neuspeha (protiv Napretka i Partizana), ekipa Tomislava Sivića se ponovo vratila na pobednički kolosek.

Heroj kluba iz Raške bio je Nemanja Miletić, koji je u 16. minutu utakmice postigao vodeći, a ispostaviće se i jedini, pogodak na meču.

Mora se priznati, Novopazarci su mogli i ubedljivije da slave. O tome svedoči činjenica da su imali 12 udaraca ka golu rivala, ali ih lopta jednostavno nije slušala. Uroš Đuranović je na kraju „naterao fudbal“ u gol, ali je posle konsultacija sa VAR sobom, pogodak poništen zbog ofsajda u 67. minutu.

Svakako, Sivićeva ekipa će ostati zadovoljna sa tri boda, a sa njima će se popeti na sedmo mesto (17 bodova). Što se tiče današnjeg protivnika kluba iz Pazara, on pada na 11. mesto, sa poenom manje.

Komentar

  1. Istorija se ponavlja каже:

    Bod po bod,bez potrebe i Željo dođe u donji deo tabele i borbu za opstanak. Verujem da su igrači fizički spremni ali moraju i psihički spremni i dominantni. Ostali klubovi nisu ništa bolji,samo oštro,presing i na prvu loptu.jednostavno?

    0
    0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.