POKRENUTA PETICIJA DA SE DINU MERLINU ZABRANE KONCERTI U SRBIJI: Za dan potpisalo 10.000 ljudi

18:05

05.08.2023

Podeli vest:

Printscreen

Bosanski pevač Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin zakazao je četiri koncerta u srpskoj prestonici. Dok deo našeg naroda sa nestrpljenjem čeka Merlinov, sve više ima onih koji ne žele da Dervišhalidović održi koncerte u našoj zemlji zbog navodnog govora mržnje o Srbima.

Naime, 27. jula pokrenuta je peticija na sajtu peticija.online gde se nalazi fotografija bosanskog pevača sa natpisom „Nepoželjan“, kao i sve njegove izjave koje je navodno izgovorio protiv srpskog naroda, a koje nikada nisu potvrđene.

Za samo jedan dan preko 10.000 ljudi potpisalo je peticiju protiv Merlinovog ulaska u Srbiju. Ova cifra iz dana u dan raste, i do sada je peticiju potpisalo 44.469 ljudi, koji su se na ovaj način izjasnili da ne žele Merlinov koncert u Beogradu.

Podsetimo, Merlin je zakazao koncerte za 18. 19. 21. i 22. novembar, od kojih su tri rasprodata, a za četvrti se očekuje da će i on u rekordnom roku biti popunjen.

Inače, zakup Štark arene košta 25.000 evra, prenosi Telegraf, što znači da Merlin samo za to ima fiksni trošak od 100.000 evra. Sve cifre tiču se 4 koncerta, jer eventualni peti ili šesti još uvek nisu zvanično zakazani.

(Pančevac/Blic)

ON JE KAPETAN NA BELU LAĐU, A NIJE ŠOJIĆ: Boban svaki dan krstari jednim od najlepših jezera u Srbiji, neobični brodić oduševljava domaće i strane goste FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.