Nevenčanu ženu oteo i iz Pančeva odveo u Budvu, pronađena sa povredama i smeštena u sigurnu kuću

20:36

20.07.2024

Podeli vest:

RINA

Budvanska policija uhapsila je srpskog državljanina Đ.D. (32), koji se sumnjiči da je pretukao nevenčanu suprugu i pod pretnjom je iz Pančeva doveo u Budvu.

Njemu se na teret stavlja krivično delo – otmica.

On je, kako se sumnja, nevenčanu suprugu brutalno pretukao, zapretivši da će je ubiti ako nekome kaže gde idu i doveo je u Budvu.

Policijski inspektori juče su uhapsili osumnjičenog, a žena je odvedena u sigurnu žensku kuću.

O slučaju je upoznat kotorski tužilac.

Zvaničnim saopštenjem oglasila se Uprava policije.

„Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Budva su juče obavešteni od strane Odseka za medunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol – Europol – Sirene da je jedno lice u Pančevu prijavilo da njena ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevenčanim suprugom, strahuje za svoj život. Preuzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti službenici Odeljenja bezbednosti Budva su izvršili pretragu terena u odnosu na detalje iznete u prijavi i locirali vozilo marke BMW, lice Đ.D. (32) iz Republike Srbije i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predelu glave i tela. Utvrđeno je da je pomenute povrede nanio Đ.D. primenom grubog nasilja dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je, protivno njenoj volji, primenom sile i pretnje po njen život i telo, iz Pančeva doveo u Crnu Goru“, saopštila je policija.

„Oštećena je upućena na ukazivanje lekarske pomoći, te su od nje i Đ.D. u službenim prostorijama Odeljenja bezbjednosti Budva prikupljena obaveštenja na zapisnik. Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog dela otmica. Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je lišen slobode“, zaključuje se u saopštenju.

(Vijesti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.