TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU Pronađeno telo žene, traga se za njenom ćerkom za koju se sumnja da ju je ubila

09:00

26.07.2024

Podeli vest:

RINA

Policija je u jednom stanu na Voždovcu pronašla telo ženske osobe.

Nezvanično, sumnja se da je ćerka ubila majku.

Kako se sumnja, ćerka je kesom zadavila majku.

Sumnja se da je V. A. (53) pobegla sa mesta zločina svojim automobilom marke „hjundai atos“ i za njom je raspisana potraga, kao i za njenim automobilom, piše Blic.

Prema saznanjima sa lica mesta, komšinica koja je dobro poznavala ovu porodicu, kaže da je policija, navodno, pored tela nesrećne žene pronašla i oproštajno pismo koje je po svemu sudeći, ostavila njena ćerka nakon što je počinila zločin i pobegla.

Kako ističe ova komšinica, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se desila i ova jeziva nesreća.

– Baku nisam videla dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu ćerku sam poslednji put videla pre dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse – priča sagovornica.

Ona kaže da je u poslednja dva dana primetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

– Obično su psa držali u kući, ali ta poslednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje – dodaje komšinica.

Prema njenim rečima, nestaloj ćerki je i mobilni isključen već dva dana, a ona dodaje da strahuje da je reč o onom najgorem.

– Kako sam čula, ćerka je navodno ostavila pismo pored tela majke, zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe – nastavlja komšinica koja tvrdi da su majka i ćerka imale i vikendicu izvan Beograda i da je vrlo moguće da je ona počinila samoubistvo baš tamo.

Uviđaj na mestu zločina je završen, a potraga za osumnjičenom ćerkom i dalje traje.

(Pančevac/Novosti)

VOZILA POTPUNO SMRSKANA Stravičan čeoni sudar dva vozila kod Sevojna, vatrogasci izvlače povređene

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.