HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU Dečak (14) ubio školskog čuvara, ranio nastavnicu i četvoro učenika! Dvoje đaka sa prostrelnim ranama se nalazi na intezivnoj nezi! FOTO

09:16

03.05.2023

Podeli vest:

printscreen/Pink TV

Kod osnovne škole na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema prvim informacijama dečak sedmog razreda je doneo očev pištolj u školu i tom prilikom kako nezvanično saznajemo ubio čuvara, a ranio nastavnicu, i još četvoro učenika!

Dečak (14) je pucao u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“ i prema nezvaničnim informacijama ubio školskog čuvara i ranio nastavnicu, dve učenice i dva učenika. Dvoje đaka je na intezivnoj nezi sa prostrelnim ranama. Za sada nije poznato stanje povređenih.

Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloletnika, učenika sedmog razreda.

Na lice mesta stigli su ministri Branko Ružić i Danica Grujičić, kao i Veselin Milić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd.

Printscreen/TV Pink

Zatvorene su ulice Kralja Milutina i Svetozara Markovića.

 

(Pančevac/Blic)

LANČANI SUDAR NA PANČEVAČKOM PUTU U nesreći učestvovala dva automobila i kombi! Ogromna gužva, saobraćaj usporen! VIDEO

PRONAĐENO TELO OSOBE KOJA SE BACILA U CRNI TIMOK Nakon više sati potrage u Zaječaru nađen leš koji je radi identifikacije poslat na obdukciju!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.