MAĐARSKI VOJNI HELIKOPTER SE SRUŠIO U HRVATSKOJ Dve osobe poginule, traga se za trećom!

13:55

21.06.2023

Podeli vest:

M.Šupica

Kod Drniša je pao mađarski vojni helikopter, prenosi portal Indeks. Hrvatsko ministarstvo odbrane uključeno u potragu. Šef Hrvatske gorske služne spasavanja Josip Brozičević izjavio da su u helikopteru bile tri osobe i da su pronađena dva tela.

Kako prenosi portal Indeks, kod Drniša se srušio vojni helikopter. Iz policije nisu o tome dali više informacija, prenosi portal.


Iz hrvatskog ministarstva odbrane saopštili su da su u potragu za vojim helikopterom koji se srušio na području Pakova sela u Šibensko-kninskoj županiji uključili helikopter Mi-171 Sh iz Divulja i avion Pilatus.

”Nije riječ o helikopteru Oružanih snaga Republike Hrvatske. Ministarstvo obrane će pravovremeno o svim detaljima izvijestiti javnost“, izvestili su iz MORH-a.

Kako je kazao šef Hrvatske gorske služne spasavanja Josip Brozičević, u helikopteru su bile tri osobe. Pronađena su dva tela. Za trećom osobom se traga.

Mađarski helikopter bio je u Hrvatskoj u sklopu obuke.

(Pančevac/RTS)

AMERIČKA LETELICA LOCIRANA U BLIZINI DELA JUŽNOG TOKA Dron se nalazi 60 km od luke Sevastopolj i na dubini od oko 900 metara! FOTO

AMERIČKI BOMBARDERI U NISKOM LETU IZNAD BiH: Za Sarajevo znak podrške, za Banjaluku zastrašivanje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.