PANČEVAČKI VUKOVCI OTPUTOVALI NA NAGRADNI IZLET U ZASAVICU Božić: Trudimo se da ih uvažimo, da znaju da Grad misli na njih i da ih pratimo! FOTO i VIDEO

09:49

27.06.2023

Podeli vest:

Pančevac

Najbolji učenici osnovnih škola u Pančevu i okolnih naseljenih mesta jutros su otputovali na nagradni jednodnevni izlet u Zasavicu u Sremskoj Mitrovici u pratnji članice Gradskog veća grada Pančeva za obrazovanje Tatjane Božić. Grad Pančevo tradicionalno nagrađuje vukovce i đake generacije edukativnom ekskurzijom i na taj način im daje do zanja da prate i vrednuju svaki njihov uspeh.

Pančevac

Tatjana Božić naglašava kako je Grad pored edukativne ekskurzije izdvojio sredstva i za druge nagrade za najbolje đake.

Pančevac

– Sedmu godinu zaredom naše vukovce osnovnih škola nagrađujemo izletom. Ove godine obilazimo Sremsku Mitrovicu, Zasavicu. Ukupno ima 149 vukovaca i učenika generacija iz osnovnih škola iz grada i naseljenih mesta. To su deca, koja su završila osmi razred. Nagradili smo ih takođe i majicama, a grad je izdvojio novac, kako za ovu edukativnu ekskurziju, tako i za majice i knjige. U pitanju je jednodnevni izlet, obilazak znamenitosti. Svake godine skoro svi vukovci krenu na ekskurziju. Mi gledamo da edukativni izlet organizujemo posle završetka završnih ispita, kako bi se deca rasteretila i mogla da uživaju u ovoj nagradi koju je grad za njih obezbedio. Kao što znate, grad nagrađuje i vukovce srednjih škola sa po 12.000 dinara i ovih dana treba da izađe bilbord sa najboljim učenicima odn. vukovcima srednjih škola. Takođe, grad nagrađuje i najbolje studente, trudimo se maksimalno koliko smo u mogućnosti da svu tu našu decu koja ostvare uspeh kako u školi, kao vukovci i učenici generacija, kao studenti, tako i kao dobitnici nagrada iz određenih predmeta. Kao što znate, svake godine za Dan grada nagrađujemo učenike koje osvoje prvo, drugo i treće mesto na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Trudimo se da ih uvažimo, da znaju da grad na njih misli, da ih pratimo i jednog dana očekujemo da svi oni završe fakultete i ostanu u našem gradu, zaključuje za Pančevac Tatjana Božić.

Pančevac

Đaci Osnovne škole Isidora Sekulić ističu kako im je drago što grad misli na njih i što će kao nagradu dobiti ovaj izlet. Nadaju se lepom provodu i odmoru nakon završetka završnog ispita i maturske večeri.

Pančevac

Inače, u školskoj 2022/23 godini na teritoriji Grada Pančeva ima 164 vukovaca i đaka generacije u osnovnim školama, od koji ih je 149 otišlo na edukativni izlet.

Podsetimo, Grad Pančevo je takođe nagradio najbolje učenike srednjih škola, kao i najbolje studente za njihov uspeh i rad.

 

(Pančevac/Mirko Popović)

 

NAJBOLJI PANČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI DOBILI OD GRADA PO 12.000 DINARA Program upotpunili učenici Muzičke škole Jovan Bandur! FOTO i VIDEO

GRAD PANČEVO NAGRADIO 27 NAJBOLJIH STUDENATA: Svaki dobio po 35.000 dinara, vaučer za katamaran i dela pančevačkog umetnika Vuka Vučkovića

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.