JEZIVA NESREĆA KOD KRUŠEVCA: Tri muškarca poginula u direktnom sudaru, još jedan povređen! Za volanom „audija“ bio momak star 19 godina

11:01

30.06.2023

Podeli vest:

192 _rs

Na izlazu iz Kruševca sinoć oko 23.30 časa u sudaru do kojeg je došlo između „audija“ i „ford fokusa“ poginuli su M. M. (29), koji je bio za volanom „forda“, njegov suvozač A. M. (28) i A. P. (53), a za volanom „audija“ bio je mladić I. S. (29) koji je prošao sa lakšim povredama.

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač „audija“ udario u automobil marke „ford“. Kao što smo već objavili, prema prvim informacijama, došlo je do direktnog sudara.

Od siline udarca ford se zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

Kako se vidi na snimku, koji je objavljen na Instagram stranici 192_rs, Bruski put je zatvoren za saobraćaj, a na licu mesta je veliki broj pripadnika policije, vatrogasci i ekipe Hitne pomoći.

Na lice mesta izašlo je više vatrogasnih i policijskih vozila, kao i Hitna pomoć.

Inače, vozač „audija“ bio je negativan na alko i droga testu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Uhapšen vozač „audija“

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su I. S. (19) iz Aleksandrovca, osumnjičenog da je noćas, oko 23.20 časova, u mestu Mudrakovac, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule tri osobe. Sumnja se da je on, upravljajući „audijem“ neprilagođenom brzinom, udario u automobil „ford fokus“ koji je skretao, a kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji muškarac iz Kruševca.

Vozač „ford fokusa“, njegov dvadesetosmogodišnji suvozač i šezdesetjednogodišnji putnik u automobilu su od zadobijenih povreda preminuli, dok je vozač „audija“ zadobio lake telesne povrede. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, I. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu.

(Pančevac/Telegraf.rs)

Pogledajte kako je legendarni LJUPKO PETROVIĆ vozio u kontra smeru i udario u ševrolet: Snimak je šokirao javnost VIDEO

DIZEL JEFTINIJI ZA TRI, A BENZIN ZA DVA DINARA: Objavljene nove cene goriva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.