UROŠ VUKAŠINOVIĆ KONAČNO NA SLOBODI! Oglasio se njegov otac: Položeno jemstvo, braniće se sa slobode

14:53

19.07.2023

Podeli vest:

Facebook/Privatna a rhiva

Urošu Vukašinoviću (28) radiku Telekoma iz Leposavića koji je uhapšen 19. juna pod optužbom za navodni napad na novinare, danas je ukinut pritvor. Prema rečima advokata Nebojše Vlajića, Vušanoviću je omogućeno da se brani sa slobode uz jemstvo, a u toku su formalnosti oko uplate , dok će Uroš u popodnevnim satima biti svojoj kući.

– Presrećni smo zaista, čekamo da se obave sve formalnosti oko uplate jemstva odnosno da novac legne na račun, a ispred zatvora u Podujevu je Uroševa devojka koja ga čeka kolima i koja će ga dovesti kući – rekao je „Novostima“ Urošev otac Radomir.

Inače, pre Uroša zbog istog navodnog krivičnog dela, napada na novinare tj. huloiganizam, u pritvoru su bili Nemanja Vlašković iz Leposavića i Dalibor Spasić iz Kosovske Mitrovice, koji su oslobođeni u prehtodnih nekoliko dana dok su u pritvoru Visokog rizika u Grodvcu kod Podujeva i dalje uhapšeni Dušan Obrenović, Nenad Orlović i Milun Milenković Lune, koji su uhapšeni tokom poslednje krize na severu Kosova i Metohije.

NEMANJA VLAŠKOVIĆ JE NA SLOBODI Petković poručio: Beograd će nastaviti da se bori za sve nevino uhapšene Srbe

(Pančevac/Novosti)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.