PANČEVKA SANJA MARIĆ PONOVO ZLATNA! U trci na 3000m ostvarila sigurnu pobedu na Svesrpskom atletskom Kupu u Kraljevu!

14:04

18.09.2023

Podeli vest:

AK "Dinamo" Pančevo

Atletičarka iz Pančeva, članica AK Dinamo, Sanja Marić osvojila je zlatnu medalju u trci na 3.000 metara na Svesrpskom atletskom Kupu održanom u Kraljevu.

U Kraljevu je pod pokroviljestvom Srpskog atletskog saveza, Atletskog savega Republike Srpske i atletskog saveza Kosova i Metohije održan Svesrpski atletski KUP. Organizator je bio Sportski savez grada Kraljeva 15. septembra na gradskom stadionu.

Učestvovali su svi najbolji seniori iz celog regiona koji su po pozivu učestvovali za svoj region.

Jedini poziv iz Vojvodine da bude u seniorskoj reprezentaciji dobila je ove godine najbolja atletičarka Pančeva Sanja Marić.

Sanja Marić je nastupila u trci na 3000m i ostvarila sigurnu pobedu donevši svojoj reprezentaciji zlatnu medalju i maksimalan broj bodova.

– Sanja je sa lakoćom izašla na kraj sa konkurencijom i ovom trkom pokazala da se njena forma polako diže iz trke u trku i da će biti najspremnija na krosu Srbije, jer će to takmičenje biti izborno za reprezentaciju Srbije za Prvenstvo Balkana i Prvenstvo Evrope u krosu. Da Vas podsetim da je Sanja Marić prošle godine bila na Prvenstvu Evrope u krosu, pa očekujemo od najbolje pančevačke srednjeprugašice da ponovi taj uspeh, kaže njen trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

 

(Pančevac)

PANČEVAČKI AK DINAMO MEĐU 15 NAJBOLJIH KLUBOVA U SRBIJI Ostvarili uspeh na ekipnom prvenstvu Srbije za mlađe pionire!

PANČEVKE SANJA MARIĆ I DUNJA ATANACKOVIĆ U FINALU KUPA SRBIJE Atletičarke Dinama rutinskom trkom obezbedile plasman na finalno takmičenje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.