DRAMA KOD ČAČKA: Dečak uleteo sa replikom pištolja i pretio đacima, odmah reagovao dežurni policajac!

18:55

02.10.2023

Podeli vest:

RINA

Čačak – U Osnovnoj školi u čačanskom selu Preljina došlo je do incidenta kada je jedan od učenika 8. razreda došao u školu sa replikom pištolja i pretio deci, imitirajući pucanje.

– Taj jedan dečak već godinama unazad, maltretira druge đake. Deca ga se u većini slučajeva boje i ne smeju niti da ga prijave, niti da svedoče. Sankcionisan je smanjenom ocenom iz vladanja, ali to nije i niti će uticati na njega. Zabrinuta sam za svoje dete i sa strahom ga svaki dan saljem u skolu, kaže za RINU zabrinuta majka.

Nakon što se ovaj incident dogodio odmah je reagovao dežurni policajac i dečaku oduzeo repliku pištolja, a potom je u školu došla i patrola policije.

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo i direktora škole, Radojla Čolovića, koji nije želeo da daje izjave za medije.

– Ne dajemo izjave o takvim stvarima. To je unutrašnji postupak škole, vi nemate ništa sa tim. Sve najbolje, kratko je rekao Čolović.

Inače, ovaj incident se dogodio u petak, isti dan kad je devojčica u OŠ „Tanasko Rajić“ u naselju Ljubić takođe u Čačku, unela nož.

(Pančevac/RINA)

HOROR! U ČAČANSKOJ ŠKOLI DEVOJČICA ULETELA S NOŽEM U DVORIŠTE Očevici tvrde da je došla da odbrani brata kog su vršnjaci ubacili u kantu

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI Džip se zakucao u putarsku prikolicu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.