SUVOZAČ NIJE MOGAO NA NOGAMA DA STOJI, A VOZAČ JOŠ PIJANIJI Saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca! FOTO i VIDEO

21:00

05.10.2023

Podeli vest:

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras kod Stepojevca na Ibarskoj magistrali! Na terenu su vatrogasci, hitna pomoć i policija.

„Stanje učesnika nije poznato. Prema nezvaničnim informacijama nezgodu je izazvao pijani vozač“, prenosi Instagram stranica 192.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Zasad nema potvrde o tome kako je došlo do udesa, ali jedan čitalac se u komentarima predstavio kao očevidac i tvrdi da su i vizač i suvozač bili u stanju teške alkoholisanosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– Nije niko stradao. Suvozač ne može da stoji na nogama koliko je pijan, a vozač je još pijaniji bio – tako kažu ljudi koji su bili prvi u blizini. Jedan auto je nekih 20 metara od puta u obali, a drugi je 3-4 metra od puta, na, sredini puta je ostao auto koji je i izazvao udes – navodi se u komentarima.

(Pančevac)

STRAVIČAN POŽAR U NOVOM SADU Vatrena stihija zahvatila stan u kome živi nepokretna žena! Tri vatrogasna vozila na terenu! VIDEO

PRONAĐEN SIN NOVOSADSKOG TIKTOKERA Oglasila se majka: Sve ovo je bio jedan glup način da se skrene pažnja!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.