VEZALI STARICU I OTELI JOJ NOVAC PA OBILI DŽAMIJU DA UKLONE TRAGOVE Uhapšena dva muškarca koja se sumnjiče za razbojništvo u Novom Pazaru

14:15

08.11.2023

Podeli vest:

RINA

Novi Pazar – Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su dva lica koja se sumnjiče da su izvršili krivično delo razbojništva.

Dž.A. i E.B. terete se da su 1. novembra provalili u porodičnu kuću u naselju Jerka, gde su uz pretnju vezali i zaključali staricu, odnoseći oko 10.000 evra i automobil marke “Škoda”. Vozilo je kasnije pronađeno spaljeno u blizini Sebečeva, na putu između Novog Pazara i Tutina.

– Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru, potvrđeno je za agenciju RINA.

Dodatno, inspektori su otkrili da su osumnjičeni, nakon razbojništva, provalili i džamiju u Sebečevu odakle su ukrali uređaj za video nadzor, verovatno u pokušaju da unište dokaze.

(Pančevac/RINA)

DRAMA U NOVOM PAZARU Vezali stariju ženu u njenoj kući, ukrali joj 10.000 evra i zlato, razbojnici pobegli sa lica mesta a policija traga za njima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.