PODIGNUTE OPTUŽNICE PROTIV RODITELJA DEČAKA UBICE Optuženi su i vlasnik i instruktor streljačkog kluba! Ovoliku kaznu tužilaštvo traži za njih!

15:23

15.11.2023

Podeli vest:

printscreen/ Al Jazeera Balkans

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv oca i majke dečaka koji je počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu potvrdilo je danas rešenjem optužnicu protiv Vladimira K. i Miljane K., oca i majke dečaka K.K. koji je 3. maja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Pored oca i majke optuženi su i vlasnik streljačkog kluba „Partizan praktikal šuting“ R. I. i instruktor u tom klubu N. M. Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja, navodi se u saopštenju tog suda.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je 10. oktobra optužnicu protiv Vladimira K., oca dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ ubio devet vršnjaka i čuvara.

Tužilaštvo je za njega tražilo 12 godina zatvora, a za majku deteta dve i po godine. Optužnica i protiv predsednika i radnika streljane zbog lažnog svedočenja – za njih se traže po tri godine zatvora.

(Pančevac/RTS)

OSEĆA SE LOŠE, ALI BORI SE Evo u kakvom je stanju nastavnica ranjena u Ribnikaru! Pokrenuta inicijativa da dobije nacionalnu penziju!

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU: Uprkos pritiscima odbrane, insistiraćemo na maksimalnoj kazni u slučaju „Ribnikar“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.