PUCNJAVA U SKADARLIJI Napadač ispalio tri metka u člana obezbeđenja čuvene beogradske kafane, teško ranjen!

10:25

14.12.2023

Podeli vest:

Printscreen/ig: sergey_baykow

Dalibor K. (43), radnik obezbeđenje u jednoj kafani u Skladarliji koji je noćas teško ranjen, nalazi se van životne opasnosti, saznaje Kurir.

Podsetimo, njega je napadač za kojim se traga ranio sa dva hica u stomak i jednim u ruku. Kako nezvanično saznajemo, pucnjavi je prethodila rasprava u kafani.

– Napadač je sedeo u društvu sa još četiri osobe. Ušli su u žustru raspravu sa dvojicom radnika obezbeđenja poznatog beogradskog lokala i on je tada izvadio pištolj i pucao u Dalibora K. – otkriva naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, posle ranjavanja, napadač je pobegao a uviđaj na mestu zločina obavili su policija i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

– Uzete su izjave očevidaca, prikupljeni tragovi sa mesta zločina i preuzeti snimci sa sigurnosnih kamera – dodaje sagovornik Kurira.

Navodno, sukob je nastao oko muzike. Napadač je hteo da produži svoj boravak u restoranu nakon fajronta ali to nije bilo moguće. Najpre se verbalno sukobio sa radnikom obezbeđenja, a potom je izvadio pištolj i pucao u njega, izjavio je sagovornik upućen u ono što se noćas dešavalo u Skadarliji, u jednoj od kultnih beogradskih kafana.

(Pančevac)

POŽAR U STARAČKOM DOMU U MALOM MOKROM LUGU: Dve osobe stradale VIDEO

TRAGEDIJA U ČAČKU Pao radnik sa vrha zgrade na gradilištu, nastradao na licu mesta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.