KSENIJA MRKELA NOVA REKORDERKA SRBIJE

Pančevačka atletičarka, članica AK Dinamo, osvojila je zlatnu medalju i postavila novi rekord Srbije za mlađe pionirke na poslednjem mitingu u 2023. godini održanom u Beogradu.

17:38

02.01.2024

Podeli vest:

Printscreen/Facebook

Atletičarka iz Pančeva, Ksenija Mrkela, članica AK Dinamo, postavila je novi rekord Srbije za mlađe pionirke na poslednjem mitingu u 2023. godini, održanom 31. decembra u Beogradu.

Na velikom međunarodnom atletskom događaju u Beogradu, pod organizacijom Atletskog kluba „Crvena Zvezda“, AK „Dinamo“ iz Pančeva se istakao na ovom prestižnom takmičenju zahvaljujući izuzetnom uspehu njihove mlade atletičarke, Ksenije Mrkele.

Ksenija Mrkela, najmlađa nada kluba, hrabro se takmičila u trci na 800 metara, ponovo u konkurenciji starijih pionirki. Njen impresivan nastup rezultirao je osvajanjem prvog mesta, zlatne medalje i, što je još važnije, postizanjem novog rekorda Srbije za mlađe pionirke koji nosi naziv „Najbolji rezultat u istoriji atletike za mlađe pionire“.

AK „Dinamo“ Pančevo i Ksenija Mrkela ponosno su predstavili svoj klub i grad, ostavljajući neizbrisiv trag u atletskoj istoriji Srbije. Ovaj uspeh je ne samo dostignuće za pojedinca i klub, već i inspiracija za sve mlade atletičare koji sanjaju o postizanju vrhunskih rezultata u ovom dinamičnom sportu.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.