OVO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE: S. J. (50) priznao ubistvo! Kiselinama pokušali da uklone krv iz kola

11:30

04.04.2024

Podeli vest:

Društvene mreže

S.J. (50) iz Zlota uhapšen je nakon što je priznao da je sa kolegom službenim kolima ubio Danku Ilić (2), a potom njeno telo bacili na divlju deponiju na Starom banjskom putu.

Ubistvo su izvršila dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ iz Bora, S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

S. J. je osumnjičen da je službenim vozilom „fijat panda“ u Ulici Radomira Putnika udario pešaka, dvogodišnju Danku Ilić, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D. D. telo ubijene Danke ubacio je u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na Starobanjskom putu, kod Bora, gde su telo izbacili sa desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi.

Jedan je, kako saznajemo, priznao i potpisao priznanje.

Kako saznaje „Blic“ u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

– Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo – kaže izvor „Blica“.

Kako prenosi Informer, dvojica radnika koji su tog dana dužili auto i obavljali poslove u Banjskom polju, su vozili izuzetno brzo i udarili devojčicu koja je očigledno odlutala iz dvorišta.

– Ona je stajala na sred puta, naleteli su na nju u punoj brzini. Izašli su napolje, umesto da joj pomognu, oni su je stavili u gepek. Odvezli su dete do deponije i tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali sa otpadom, da ne bude primetno, a onda su otišli i dogovorili se da detaljno očiste automobil kiselinama i hemijskim sredstvima da otkllone tragove krvi. Tek forenzičkom analizom i upotrebom posebnim lampama su utvrdili tragove krvi. Kasnije je utvrđeno da je krv pripada Danki – piše Informer.

Navodno, oni su se u više navrata vraćali do deponije da dodatno zakopavaju telo.

Vest da je Danka Ilić ubijena potvrdio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, više o tome u posebnoj vesti.

(Pančevac/Novosti)

DANKA ILIĆ (2) UBIJENA! Vučić: Policija uhapsila dva lica

JEZIVI DETALJI UBISTVA MALE DANKE: Radnici vodovoda službenim vozilom udarili dete, telo bacili na deponiju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.