OVO JE MLADIĆ KOJI JE RANJEN U MIRIJEVU Pucnjavi je prethodila svađa dvojice muškaraca i povređenog Dušana K.

10:10

14.06.2024

Podeli vest:

Društvene mreže

Dušan K. (31) upucan je sinoć nakon svađe sa dvojicom muškaraca ispred zgrade u beogradskom naselju Mirijevo. Pucnjava se dogodila sinoć oko 21 sat u Ulici Koste Nađ u Mirijevu. Napadači su nakon pucnjave pobegli i policija intezivno traga za njima.

– Pucnjavi je prethodila svađa dvojice muškaraca i povređenog Dušana K. Navodno, napadači su ga pozvali da se nađu ispred zgrade, u mirijevskom dečjem parku. Mladić je došao i ubrzo je usledila verbalna rasprava – kažu žitelji ovog beogradskog naselja i dodaju:

– Bilo je nekog i gurkanja, potezanja za majice, kako mi je rekao komšija. Čula se galama, ali nisam obraćala pažnju o čemu se radi, jer je tu park i nekad dečica znaju da ostanu duže, jer evo i raspust im se bliži, pa su stalno tamo. Nismo na prvu shvatili oko čega je izbila svađa.

Kako dalje dodaju žitelji ovog kraja, ubrzo su se začuli pucnji.

– Čulo se: „Nemoj, nemoj…“ a onda bam, bam. Onako uključen mi je bio televizor, ali opet je odjeknulo. Uplašili smo se, a neko je iz parka povikao: „Pucali su na čoveka, brzo, brzo…“ – kaže uplašena komšinica i dodaje da je zaista strašno šta se sinoć dogodilo.

– Stvorila se gužva, pozvana je i policija i Hitna pomoć, a mladić je kako sam jutros čula lakše povređen u noge.

Prema navodima komšija, mladić koji je upucan nije pravio probleme u kraju gde živi.

– Policija je sinoć nakon pucnjave blokirala ceo kraj. Bilo je nekoliko patrola i puno policajaca. Inspektori su radili uviđaj, a čuli smo da su napadači pobegli nakon što su ranili Dušana K. Sve su smislili, parkirali su se na ulicu i peške prošli pored nekoliko zgrada, kako bi došli do tog dečjeg parka. To im je sigurno i bila ruta za beg, to planirali čim su kod sebe imali pištolj.

Istragu povodom pucnjave u Mirijevu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu koje će detaljnom istragom utvrditi kako je došlo do obračuna, kao i koji je motiv napada.

(Pančevac/Novosti)

PUCNJAVA NA MIRIJEVU: Napadač pozvao muškarca ispred zgrade, SASUO MU METKE U NOGE, pa pobegao!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.