VELIKI UDARAC ZA REPREZENTACIJU: Srpska odbojkašica Tara Taubner doživela tešku povredu

16:44

31.05.2023

Podeli vest:

printscreen/Twitter/OSSRB

Srpska odbojkašica Tara Taubner doživela je težu povredu na treningu pred početak takmičenja u Ligi nacija i moraće da pauzira nekoliko meseci.

Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije, 21-godišnja korektorka je povredila desnu nogu tokom treninga u Turskoj i čeka je nekoliko meseci pauze.

Ovo je novi veliki problem za selektora Đovanija Gvidetija, koji je zbog povrede Sare Lozo na prvi turnir Lige nacija poveo samo 15 igračica.

Podsećamo, Srbija će takmičenje u Antaliji početi u sredu od 16 časova, kada će igrati meč protiv Sjedinjenih Američkih Držva. Rivali tokom prvog turnira biće joj još selekcije Turske, Poljske i Kanade.

Taubner će po svemu sudeći morati da se oporavlja tokom celog leta i neće moći da učestvuje u reprezentativnim aktivnostima.

Trebalo bi da bude spremna za klupsku sezonu, svoju prvu inostranu – nedavno je saopšteno da će levoruka korektorka obući dres Potsdama.

PIKSI OBJAVIO ŠIRI SPISAK IGRAČA ZA UTAKMICE PROTIV BUGARSKE I JORDANA Mitrović, Radonjić i Veljković neće igrati zbog povreda! FOTO

(Pančevac/Nova.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.