JEZIVO Pokušali smo da ih izvučemo ali nije im bilo spasa! Ovo su snimci sa mesta požara u kom je izgorela čitava porodica

09:58

23.08.2024

Podeli vest:

Foto: RINA

Novi Sad – U novosadskom naselju Salajka došlo je do nezapamćene tragedije kada je izbio požar u porodičnoj kući u kojoj je nastradalo šest osoba. Požar je izbio tokom noći, a izrok je najverovatnije struja.

– Pokušali smo da ih izvučemo, ali kuća ima samo jedan prozor koji nije mogao da se otvori. Zid smo razbijali kako bi ih spasili, ali spasa nije bilo. Ovo je nezapamćena tragedija, kažu za RINU vidno potresene komšije.

Ranije jutros zvanično se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić koji je saopštio da je reč o članovima porodice koja je živela na toj adresi, D. A. (29), M. S.(23), E. A. (7), S. S. (5), D. A. (4) i L. A. (2).

 

– Pripadnici Uprave za vanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mesta. Tela nastradalih preneta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja – rekao je ministar Dačić.

(Pančevac/RINA)

VELIKA TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Šestočlana porodica stradala u požaru

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.