Minimalan poraz Železničara u Nišu

Pančevci su igrali i promašivali šanse, a domaći fudbaleri su iz dva prekida stigli do pobede

21:55

24.08.2024

Podeli vest:

G. J.

U 6. kolu Super lige fudbaleri Železničara izgubili su u Nišu sa 2:1 (1:1). Doživeli su tako Pančevci drugi poraz u prventsvu, mada su po prikazanoj igri zaslužili bar jedan bod na ovom meču.

Železničar je igrao i promašivao šanse, a domaći fudbaleri su iz dva prekida stigli do pobede. Igrao se 10. minut kada je jedna bezopasna lopta okrznula nekog igrača u ruku, što je sudiji bilo dovoljno da pokaže na belu tačku. Penal je šutirao snažno i precino Belaković i mada je golman Popović pročitao na koju će stranu gađati nije uspeo da spreči vođstvo Radničkog.

U 35, minutu brzonogi Cvetković prodro je po desnoj strani, uputio je odličan centaršut u srce šessnaesterca, a Romanić u trku glavom šalje loptu pod prečku za izjednačenje. Iako su nakon toga izledne prilike za postizanje gola imali ponovo Romanić i Vidojević, rezultatom 1:1 završeno je prvo poluvreme.

Na samom početku drugog dela igre terensku inicijativu imali su domaći fudbaleri, ali izglednije prilike za gol prvi stvaraju gosti. U 51. minutu Romanić šutira sa 10-tak metara neometan, ali golman je uspeo da sačuva svoju mrežu. U 79. minutu Ezeh je pretrčao svog čuvara i kada je iskosa sa leve strane ušao u peterac gađa suprotan ugao, ali golman Manojlović vrhovima prstiju uspeva loptu da pošalje u korner.


Kazna za sve promašaje stigla je u 83. minutu. Posle kornera Pavlović je viši u skoku od Milikića i efektno glavom pogađa rašlje nemoćnog Popovića i postavlja konačnih 2-1.

(Pančevac/G.J.)

FK „Jedinstvo“ UB – FK „Železničar“ Pančevo 0:1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.