POZNATI BEOGRADSKI GINEKOLOG UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA POLICIJU Oglušio se o naređenje saobraćajaca i krenuo na njih kolima! VIDEO

12:58

20.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: 192:_rs

M. B. (51), poznati beogradski ginekolog, uhapšen je danas zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Кako se sumnja, on se sinoć oko 20.30 časova, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke „mercedes“ kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako se može bideti i čuti na snimku koji je objavljen, policajci su mu vikali „Stani, stani“, dok su okupljeni građani govorili da ga samo puste.

Protiv osumnjičenog će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio alkotestiranje, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

(Pančevac/Kurir)

UŽAS KOD LESKOVCA Dečak (14) obesio psa, pa sve priznao policiji! Otkrio da je ubio još 4 psa u poslednjih godinu dana!

STRAHOTA U VELIKOM MOKROM LUGU Stanodavac (64) pokušao da siluje stanarku (17) dok je u naručju držala bebu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.