PANČEVCI, PRIPREMITE KIŠOBRANE! Danas promenljivo oblačno uz kratkotrajne pljuskove, najviša dnevna temperatura oko 26 stepeni

08:00

16.09.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Ujutru i pre podne kiša i kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom ponegde se očekuju na jugu i istoku, a od sredine dana i u ostalim delovima Srbije.

Na jugu Banata duvaće košava.

Najviša dnevna temperatura u Pančevu 26 stepeni. Promenljivo oblačno, ujutru i pre podne na jugu i istoku, a od sredine dana mestimično i u ostalim predelima sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura od 12 do 18 stepeni, a najviša od 25 do 28 stepeni.

U Srbiji će od nedelje do 23. septembra biti promenljivo oblačno i toplo vreme sa dužim sunčanim intervalima. U većini mesta biće od 28 do 32 stepena, a najtopliji dani biće ponedeljak i utorak. U nedelju i ponedeljak padavine se očekuju jedino u brdsko-planinskim predelima i na istoku zemlje, u utorak u drugom delu dana na severu i zapadu Srbije, a u sredu i subotu u svim predelima.

(Pančevac)

POČINJU RADOVI NA IZGRADNJI FEKALNE KANALIZACIJE: Narednih 15 dana za saobraćaj će biti zatvorena Letnja ulica

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.