GRADSKI PROJEKAT KULTURA NA POKLON Da li ste se već prijavili za poklon-vaučer od 5.000 dinara za osamnaesti rođendan

12:14

24.10.2023

Podeli vest:

pexels
U okviru projekta „Kultura na poklon” Grad Pančevo svim našim sugrađankama i sugrađanima koji ove godine proslavljaju punoletstvo poklanja vaučer koji se može iskoristiti za kulturne sadržaje u gradu i našim selima.
Vrednost vaučera je 5.000 dinara, a svi koji pune osamnaest godina novac mogu da upotrebe za kupovinu ulaznica za brojne festivale, koncerte, pozorišne predstave, filmske projekcije i sve ostale događaje u organizaciji ustanova kulture na teritoriji grada Pančeva – Kulturnog centra, Doma omladine, Narodnog muzeja… Vaučer se može iskoristiti i za plaćanje članarine u Gradskoj biblioteci.
Marija Jević, članica Gradskog veća zadužena za kulturu i omladinu, ovim povodom je rekla:
– Na ovaj način Grad Pančevo želi da afirmiše prave vrednosti u kulturi i da podstakne mlade da i sami učestvuju u kulturnom životu grada i da se upoznaju s kulturnom ponudom lokalne zajednice. U akciji mogu da učestvuju svi mladi koji žive u Pančevu ili naseljenim mestima na njegovoj teritoriji koji u 2023. godini pune osamnaest godina. Oni koji ispunjavaju ovaj uslov, svoj vaučer mogu preuzeti u Kancelariji za mlade, u zgradi Gradske uprave, u sobi 207. Vaučer će važiti godinu dana od dana preuzimanja, odnosno do utroška njegove vrednosti.
Za dodatne informacije tu su brojevi telefona 013/308-906 i 013/308-907, kao i imejl kulturanapoklon@pancevo.rs.
(Pančevac/S. T.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.