KRVAV BEŽAO OD NAPADAČA Četvorica huligana napala tinejdžera u Beogradu, jedva sačuvao živu glavu!

11:43

27.12.2023

Podeli vest:

RINA

Beograd – Četvorica huligana napala su tinejdžera u Beogradu i nanela mu telesne povrede. Prema rečima očevidaca sve se dogodilo kod jednog poznatog tržnog centra.

– Kad sam se parkirao video sam četiri mladića kako jure drugog momka, takođe mlađeg. On je bežao krvave glave dok su ga napadači gađali kamenicama i jurili kajšem. Pretrčavao je ulicu kako bi sačuvao glavu, umalo ga automobili nisu pregazili jer je saobraćaj na tom mestu jako prometan, rekao je za RINU jedan od očevidaca koji je čitav slučaj i zabeležio kamerom.

 

On dodaje da je na lice mesta ubrzo stigla i policija koja je pronašala oštećenog, povređenog mladića i od njega uzela izjavu.

NapadRINA

 

– Ovo je strašno šta nam se dešava sa omladinom. Zadnje je vreme došlo. Ovome mora da se stane u kraj, jer će biti samo još gore. Nadležni moraju da reaguju i poošte kazne kako se ovako nešto ne bi svaki čas ponavljalo. U Japanu se ovakvi delikventi javno osramote pred nacijom na televiziji ili njihovo ime stave na sajt sa bazom problematičlnih ljudi i posle niko neće da ih zaposli, dodao je očevidac.

 

(Pančevac/RINA)

UHAPŠEN MLADIĆ NA NOVOM BEOGRADU: Osumnjičen da je silovao i ucenjivao devojku

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ŠAPCA: U direktnom sudaru automobila i kamiona poginuo muškarac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.