TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU BEOGRAD – NIŠ Poginula žena, izgubila kontrolu, pa na nju naleteo autobu!

14:46

31.01.2024

Podeli vest:

 U saobraćajnoj nesreći jutros na autoputu Beograd – Niš nastradala je žena (33), saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Smederevu. Nesreća se dogodila na 254. kilometru autoputa, u smeru ka Nišu, a uviđaj je obavio dežurni tužilac.

Do nesređe je najverovatnije došlo na taj način što je putničko vozilo marke „Pežo“, tip – 206, kojim upravljala ženska osoba stara 33 godine, usled neprilagođene brzine i gubitka konrole nad vozilom udarilo u levu zaštitnu ogradu. Vozilo se potom zarotiralo a na njega je naleteo autobus kosovskih registarskih oznaka koji se takođe kretao ka Nišu. U sudaru je osoba koja je upravljala putničkim automobilom izgubila život, saopštilo je tužilaštvo u Smederevu.

Po nalogu javnog tužioca autobus i putničko vozilo su privremeno oduzeti u cilju obavljanja pregleda i veštačenja istih. Izvršeno je alkotestiranje posade autobusa, a u toku je obdukcija i analiza krvi nastradale.

Po sprovedenim radnjama tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj, nakon čega će biti poznate okolnosti pod kojima se saobraćajna nezgoda dogodila.

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.