DRAMA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Trojica mladića pretukla vršnjaka, sa teškim povredama glave hitno prebačen u Klinički centar

13:29

02.04.2024

Podeli vest:

RINA

BERANE – U dvorištu Srednje medicinske škole u Beranama došlo je do incidenta, kada su, prema prvim informacijama sa terena trojica sedamnaestogodišnjih mladića pretukla učenika ove škole koji je godinu dana starji od njih.

„Pretučeni maldić zadobio je teške povrede glave i prebačen je u Klinički centar Podgorica. Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja događaja i došla do saznanja da su A.R. fizički napala tri maloletna lica stara 17 godina, dok se nalazio na parking prostoru u suterenu gore pomenute škole u Beranama, potvrđeno je za RINU u policiji.

Brzom akcijom policije napadači su identifikovani i privedeni. Prema rečima izvora upućenog u ovaj slučaj, izveštaj je pokazao da su mladići najverovatnije bili pozitvni na testu na marihuanu.

Osnovnog državno tužilaštvo u Beranama je kvalifikovalo ovaj čin kao nasilničko ponašanje u kombinaciji sa teškim telesnim povredama.

(Pančevac/RINA)

BRUTALNO NASILJE U ŠKOLI ZA DIZAJN Devojka pretukla drugaricu iz odeljenja ZATO ŠTO JE ODLIČAN ĐAK! OTVORIĆE JOJ LOBANJU ako se ne ispiše iz škole!

JEZIV DOGAĐAJ U NOVOPAZARSKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI Nasrnuo na drugara pa mi zario nož u predelu stomaka!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.