VUČIĆ POSLE POSLOVNOG SAVETA SRBIJA-FRANCUSKA: Verujem da ćemo još mnogo toga u budućnosti da uradimo zajedno

09:57

09.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: buducnostsrbijeav

Izuzetno važni razgovori sa francuskim privrednicima. Ekonomski odnosi Srbije i Francuske su dobri, ali moramo i možemo još bolje i više. Kod nas trenutno posluje 339 francuskih preduzeća koje zapošljavaju 11.125 ljudi. Tu očekujem dalji rast, kao i kada je u pitanju naša trgovinska ramena, objavio je predsednik SrbijeAleksandar Vučić na zvaničnom Instagram profilu Budućnost Srbije posle sastanka Poslovnog Saveta Srbija-Francuska jutros u Parizu.

– Srbija je privukla čak 80 procenata svih francuskih ulaganja u regionu i nadam se da će ti brojevi da se povećavaju u našu korist daljim investicijama, dok će Srbija, sa svoje strane, nastaviti da poboljšava svoje poslovno okruženje.

– Verujem da ćemo još mnogo toga u budućnosti uspeti da uradimo zajedno sa francuskim kompanijama, posebno imajući u vidu radove na # EXPO27, beogradskom metrou, veštačkoj inteligenciji i nuklearnoj energiji, a na dobrobit svih naših građana, zaključio je posle sastanka s predstavnicima francuskog poslovnog udruženja Pokret francuskih preduzetnika – MEDEF International i predstavnicima drugih francuskih kompanija zainteresovanih za ulaganje u Srbiju.

(Pančevac)

DRUGI DAN VUČIĆA U FRANCUSKOJ: Danas sastanak sa ministrom odbrane Lekornuom

VUČIĆ U ZVANIČNOJ POSETI FRANCUSKOJ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.