KAD NE IDE, NE IDE Novi dan na Olimpijskim igrama, nova šansa za medalju! Vaterpolisti protiv Amerike za finale!

08:43

09.08.2024

Podeli vest:

Printscreen

Četrnaestog dana Olimpijskih igara u Parizu Srbija će imati predstavnike u rvanju, tekvondu, kajaku i vaterpolu. Dva dana nas dele od kraja igara, a Srbija čeka treću medalju, koju već može da obezbedi u polufinalnom meču protiv Amerike u vaterpolu.

Rvanje

11:00 Poslednji predstavnik Srbije u rvanju je Hetik Cabolov, čiji je nastup na Olimpijskim igrama bio pod znakom pitanja. Rođeni Rus imaće priliku da donese medalju Srbiji.

Tekvondo

11:24 Drugi srpski predstavnik na Olimpijskim igrama u Parizu koji se bavi tekvondoom je Stefan Takov, a njegove obaveze počinju danas. U prvoj rundi turnira u kategoriji do 80 kilograma Stefan e se boriti protiv takmičara iz Burkine Faso.

12:00 U prošlosti su nam medalje donosile Tijana Bogdanović i Milica Mandić, a sada nam je adut Aleksandra Perišić. Ona svoj put na Olimpijskim igrama počinje oko podne, ali tačna satnica nije poznata zbog trajanja prethodnih borbi.

Kajak

11:10 Nakon što srpski četverac nije uspeo da se domogne medalje jer je finale završio na šestoj poziciji, po dvojica članova tog tima pokušaće sami do odličja. U polufinalu trke na 500 metara gledaćemo tandeme Novaković/Dragosavljević, odnsono Džombeta/Torubarov.

Vaterpolo

14:35 Iako su pre početka turnira bili otpisani iz borbe za medalju, srpski vaterpolisti pokazali su kakvo srce imaju šampioni. Dušan Mandić i Nikola Jakšić poveli su reprezentaciju ka najvećem uspehu nakon Olimpijskih igara u Tokiju, a protiv Amerikanaca će imati priliku da stignu i do još jednog velikog finala.

(Pančevac/Novosti)

EVO ZAŠTO JOKIĆ NE DAJE IZJAVE ZA MEDIJE Bogdanović otkrio: Ovde na Olimpijskim igrama nema kazni

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.